image

Weids
Waterrijk Wonen

Weideveen background image

Wil je op de hoogte
blijven van
de ontwikkelingen?

Meld je aan

2021 in verkoop:
gezinswoningen in Veenendaal-oost

Veenderij is het waterrijke zuidelijke deel van Veenendaal-oost, een gewilde jonge woonwijk. Hier gaat in oktober 2021 aan de zuidrand van Veenderij deelplan Weideveen in de verkoop, met
11 duurzame woningen. Daarnaast komen er in het plan 18 luxe huurappartementen. Meld je aan en blijf als eerste op de hoogte.

Meld je aan
Foto

Wonen in het Venetië
van Veenendaal

Sluit je ogen en stel je voor. Wooneilanden met elkaar verbonden door bruggetjes. Water en kanalen met kleine pleziervaartuigen. Woninggevels die zich weerspiegelen in het water. Dat is in het kort Veenderij. Volgens sommigen nu al het Venetië van Veenendaal. Hier liggen alle woningen aan of bij het water.

bekijk locatie

Variatie aan woningen
in Weideveen

Op een weids en langgerekt eiland in het zuidwesten van Veenderij komt deelproject Weideveen. Het kleinschalige plan biedt veel variatie in woningen. Het aanbod omvat straks 11 koopwoningen, waarvan 4 twee-onder-een-kapwoningen en 7 vrijstaande woningen in twee typen. Daarnaast komt er een vrijliggend appartementengebouw met 18 luxe huurappartementen. In welk type woning zie jij jezelf al wonen?

Foto

huurAppartementen
met weids uitzicht

Het appartementengebouw telt vier woonlagen en een stallingsgarage, met ruimte voor 13 privé parkeerplaatsen en
18 bergingen. Naast het appartementengebouw worden straks circa 18 parkeerplaatsen gerealiseerd. De appartementen variëren in grootte van ongeveer 80 tot 136 vierkante meter. Voeg daarbij nog een heerlijke, ruime buitenruimte. Vanaf je balkon geniet je eindeloos van het uitzicht over het water en het weidse landschap.

Foto

Gezinswoningen
duurzaam

Zoek je een lekker royale woning? Weideveen biedt de keuze uit twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Van dat laatste type komen er drie beschikbaar in een XL-uitvoering op extra grote kavels aan het water. Welke woning je ook kiest: allemaal onderscheiden ze zich door een architectonisch hoogstaand ontwerp en de toepassing van duurzame bouwmaterialen. Verder zijn de woningen en appartementen zeer energiezuinig en voldoen ze aan de nieuwe BENG-eisen. BENG staat voor Bijna EnergieNeutrale Gebouwen.

Weideveen background image

Dorpse rust en ouderwets vertier

Weideveen kenmerkt zich door dorpse rust, met veel groen, water en speelplekken voor de kinderen. Verder biedt de natuurlijke omgeving volop mogelijkheden voor ontspanning en vertier: wandelen, bootje varen, hengeltje uitwerpen en - als het ouderwets wintert – schaatsen. Speciaal voor voetgangers en fietsers zijn routes aangelegd die de wooneilanden onderling met elkaar verbinden. Je merkt, alles staat hier in het teken van rust en ontspanning, met toch alle voorzieningen dichtbij.

Foto
Weideveen - footer image

Blijf op de hoogte

Interesse in wonen aan de zuidrand van Veenderij in Veenendaal-oost? Meld je dan aan voor deelplan Weideveen, met 7 vrijstaande woningen en 4 twee-onder-één-kapwoningen en
18 huurappartementen. De verkoop van de woningen start in oktober 2021.

meld je aan