Weids
Waterrijk Wonen

Weideveen background image

uitverkocht!
Alle woningen zijn verkocht. binnenkort meer informatie over de huurappartementen


alle woningen zijn verkocht!
gezinswoningen in Veenendaal-oost

Veenderij is het waterrijke zuidelijke deel van Veenendaal-oost, een gewilde jonge woonwijk. Zoek je een lekker royale eengezinswoning? Weideveen biedt de keuze uit vier twee-onder-een-kapwoningen en zeven vrijstaande woningen. Van dat laatste type komen er drie beschikbaar in een XL-uitvoering op extra grote kavels aan het water. Welke woning je ook kiest: allemaal onderscheiden ze zich door een architectonisch hoogstaand ontwerp en de toepassing van duurzame bouwmaterialen.

Meld je aan

Klik op een woning voor meer informatie

× Weideveen interactieve kaart

Vloeropp.

Kavelopp.

Foto

Wonen in het Venetië
van Veenendaal

Sluit je ogen en stel je voor. Wooneilanden met elkaar verbonden door bruggetjes. Water en kanalen met kleine pleziervaartuigen. Woninggevels die zich weerspiegelen in het water. Dat is in het kort Veenderij. Volgens sommigen nu al het Venetië van Veenendaal. Hier liggen alle woningen aan of bij het water.

bekijk locatie

Variatie aan woningen
in Weideveen

Op een weids en langgerekt eiland in het zuidwesten van Veenderij komt deelproject Weideveen. Het kleinschalige plan biedt veel variatie in woningen. Het aanbod omvat straks 11 koopwoningen, waarvan 4 twee-onder-een-kapwoningen en 7 vrijstaande woningen in twee typen. Daarnaast komt er een vrijliggend appartementengebouw met 18 luxe huurappartementen. In welk type woning zie jij jezelf al wonen?

Foto

huurAppartementen
met weids uitzicht

Het appartementengebouw telt vier woonlagen en een stallingsgarage, met ruimte voor 13 privé parkeerplaatsen en 18 bergingen. Naast het appartementengebouw worden straks circa 18 parkeerplaatsen gerealiseerd. De appartementen variëren in grootte van ongeveer 80 tot 136 vierkante meter. Voeg daarbij nog een heerlijke, ruime buitenruimte. Vanaf je balkon geniet je eindeloos van het uitzicht over het water en het weidse landschap.

Foto

Gezinswoningen
duurzaam

Zoek je een lekker royale woning? Weideveen biedt de keuze uit twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Van dat laatste type komen er drie beschikbaar in een XL-uitvoering op extra grote kavels aan het water. Welke woning je ook kiest: allemaal onderscheiden ze zich door een architectonisch hoogstaand ontwerp en de toepassing van duurzame bouwmaterialen. Verder zijn de woningen en appartementen zeer energiezuinig en voldoen ze aan de nieuwe BENG-eisen. BENG staat voor Bijna EnergieNeutrale Gebouwen.

Weideveen background image

Dorpse rust en
ouderwets vertier

Weideveen kenmerkt zich door dorpse rust, met veel groen, water en speelplekken voor de kinderen. Verder biedt de natuurlijke omgeving volop mogelijkheden voor ontspanning en vertier: wandelen, bootje varen, hengeltje uitwerpen en - als het ouderwets wintert – schaatsen. Speciaal voor voetgangers en fietsers zijn routes aangelegd die de wooneilanden onderling met elkaar verbinden. Je merkt, alles staat hier in het teken van rust en ontspanning, met toch alle voorzieningen dichtbij.

Foto
Weideveen - footer image

Verkoop gestart

Heb je interesse in een van de gezinswoningen?
Schrijf je nu in of bel Peter van den Top makelaardij 0318 516 155

inschrijven