image
Weideveen background image

Nieuwsberichten

Nu in verkoop!

Het is zover: de 11 woningen van het project Weideveen zijn in verkoop. Vanaf nu kun jij je officieel inschrijven voor de twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. 

De brochure, prijslijst, inschrijfprocedure en het stappenplan voor de online inschrijving staan op de downloadpagina. Wil je graag een fysiek exemplaar van de brochure? Dat kan. Deze liggen klaar bij de makelaar (Kerkewijk 28) en het I-centrum (Van Essenlaan 1).

De contractstukken, waaronder de technische omschrijving en de verkooptekeningen, staan klaar in het online woondossier. Maak hiervoor een account aan als je dat nog niet hebt gedaan. In het online woondossier vind je ook het 'Digitaal inschrijfformulier'. Je kunt je tot maandag 25 oktober 2021 - 15.00 uur online inschrijven.  
 

Start verkoop woningen 14 oktober!

Op donderdag 14 oktober start de verkoop van de 11 gezinswoningen van Weideveen! Vanaf dat moment zijn de verkoopstukken bekend en start de online inschrijving. Dit is dé manier om in aanmerking te komen voor een ruime vrijstaande woning of een tweekapper aan de zuidrand van Veenderij. 

Op de pagina woningaanbod kun je de interactieve kaart bekijken met daaronder de indicatieve prijzen. Maak een account aan via de interessepagina en laat ons weten wat jouw favoriete bouwnummer is. Zo kun je alvast bepalen of een nieuwbouwwoning van het project Weideveen iets voor jou is.

Bekijk de eerste ontwerpschetsen

Hoe staat het ervoor met Weideveen?
Op dit moment buigen wij ons over het ontwerp en de uitstraling van de woningen en appartementen. Hiervoor gebruiken wij onder andere de input die wij ontvangen via onze woonwensenenquête. Maak een account aan via het kopje interesse en geef ook jouw woonwensen aan ons door. 

Hieronder kunnen we al een aantal eerste ontwerpschetsen laten zien. Deze geven al een goede indruk van hoe Weideveen er uit komt te zien. De komende tijd gaan wij deze schetsen verder uitwerken. Wij verwachten net na de zomer 2021 in verkoop te kunnen gaan. 

Ontwerpschetsen
Gezinswoningen
Zoek je een royale woning? Weideveen biedt de keuze uit vier twee-onder-een-kapwoningen met een woonoppervlakte van circa 160 m², vier vrijstaande woningen met een oppervlakte van zo'n 167 m² en drie vrijstaande woningen in een XL-uitvoering met een oppervlakte van circa 175 m² op grote kavels aan het water. 


Appartementen
In het appartementengebouw op de vrij liggende hoek van het plan, komen 18 huurappartementen verdeeld over vier woonlagen met daaronder een privé garage. De appartementen variëren in oppervlakte van circa 80 tot maar liefst 136 m². Vanaf je balkon geniet je eindeloos van het uitzicht over het water en het weidse landschap.

Weideveen - Wooneiland

De woningen van deelproject Weideveen verrijzen op een langgerekt wooneiland aan de zuidwestzijde van het plangebied. Het gebied kenmerkt zich door een dorpse sfeer, met veel water, groen en speelplekken voor kinderen. Een gezondheidscentrum en supermarkt bevinden zich in de buurt. Naar het winkelcentrum van Veenendaal is het minder dan 10 minuten fietsen. 

Zomer 2021 - Start voorverkoop

Een duurzaam huis of appartement in een rustige, waterrijke omgeving. Binnenkort kan die droom van menig woningzoeker werkelijkheid worden. In de zomer van 2021 start namelijk de voorverkoop van 11 royale woningen in Veenderij in Veenendaal-oost.

Weideveen - footer image

Verkoop gestart

Heb je interesse in een van de gezinswoningen?
Schrijf je nu in of bel Peter van den Top makelaardij 0318 516 155

inschrijven