image
Weideveen background image

Nieuwsberichten

Bekijk de eerste ontwerpschetsen

Hoe staat het ervoor met Weideveen?
Op dit moment buigen wij ons over het ontwerp en de uitstraling van de woningen en appartementen. Hiervoor gebruiken wij onder andere de input die wij ontvangen via onze woonwensenenquête. Maak een account aan via het kopje interesse en geef ook jouw woonwensen aan ons door. 

Hieronder kunnen we al een aantal eerste ontwerpschetsen laten zien. Deze geven al een goede indruk van hoe Weideveen er uit komt te zien. De komende tijd gaan wij deze schetsen verder uitwerken. Wij verwachten net na de zomer 2021 in verkoop te kunnen gaan. 

Ontwerpschetsen
Gezinswoningen
Zoek je een royale woning? Weideveen biedt de keuze uit vier twee-onder-een-kapwoningen met een woonoppervlakte van circa 160 m², vier vrijstaande woningen met een oppervlakte van zo'n 167 m² en drie vrijstaande woningen in een XL-uitvoering met een oppervlakte van circa 175 m² op grote kavels aan het water. 


Appartementen
In het appartementengebouw op de vrij liggende hoek van het plan, komen 18 huurappartementen verdeeld over vier woonlagen met daaronder een privé garage. De appartementen variëren in oppervlakte van circa 80 tot maar liefst 136 m². Vanaf je balkon geniet je eindeloos van het uitzicht over het water en het weidse landschap.

Weideveen - Wooneiland

De woningen van deelproject Weideveen verrijzen op een langgerekt wooneiland aan de zuidwestzijde van het plangebied. Het gebied kenmerkt zich door een dorpse sfeer, met veel water, groen en speelplekken voor kinderen. Een gezondheidscentrum en supermarkt bevinden zich in de buurt. Naar het winkelcentrum van Veenendaal is het minder dan 10 minuten fietsen. 

Zomer 2021 - Start voorverkoop

Een duurzaam huis of appartement in een rustige, waterrijke omgeving. Binnenkort kan die droom van menig woningzoeker werkelijkheid worden. In de zomer van 2021 start namelijk de voorverkoop van 11 royale woningen in Veenderij in Veenendaal-oost.

Weideveen - footer image

Blijf op de hoogte

Interesse in wonen aan de zuidrand van Veenderij in Veenendaal-oost? Meld je dan aan voor deelplan Weideveen, met 7 vrijstaande woningen en 4 twee-onder-één-kapwoningen en
18 huurappartementen. De verkoop van de woningen start in oktober 2021.

meld je aan