03-05-2021

Bekijk de eerste ontwerpschetsen

Hoe staat het ervoor met Weideveen?
Op dit moment buigen wij ons over het ontwerp en de uitstraling van de woningen en appartementen. Hiervoor gebruiken wij onder andere de input die wij ontvangen via onze woonwensenenquête. Maak een account aan via het kopje interesse en geef ook jouw woonwensen aan ons door. 

Hieronder kunnen we al een aantal eerste ontwerpschetsen laten zien. Deze geven al een goede indruk van hoe Weideveen er uit komt te zien. De komende tijd gaan wij deze schetsen verder uitwerken. Wij verwachten net na de zomer 2021 in verkoop te kunnen gaan. 

Ontwerpschetsen
Gezinswoningen
Zoek je een royale woning? Weideveen biedt de keuze uit vier twee-onder-een-kapwoningen met een woonoppervlakte van circa 160 m², vier vrijstaande woningen met een oppervlakte van zo'n 167 m² en drie vrijstaande woningen in een XL-uitvoering met een oppervlakte van circa 175 m² op grote kavels aan het water. 


Appartementen
In het appartementengebouw op de vrij liggende hoek van het plan, komen 18 huurappartementen verdeeld over vier woonlagen met daaronder een privé garage. De appartementen variëren in oppervlakte van circa 80 tot maar liefst 136 m². Vanaf je balkon geniet je eindeloos van het uitzicht over het water en het weidse landschap.

Weideveen - footer image

Verkoop gestart

Heb je interesse in een van de gezinswoningen?
Schrijf je nu in of bel Peter van den Top makelaardij 0318 516 155

inschrijven