image
Weideveen background image

veelgestelde vragen

In Veenendaal-oost op deelplan de Veenderij.

Er komen 11 koopwoningen, namelijk 7 vrijstaande woningen en 4 twee-onder-één-kapwoningen. Daarnaast komen er 18 huurappartementen. 

De verkoop van de woningen start 14 oktober 2021. Meer informatie over de verhuurmogelijkheden volgt in 2022. Wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief, blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de start verkoop en verhuur.

Zodra er 70% van de woningen is verkocht, wordt de datum van start bouw bepaald. De bouw zal dan binnen 6 maanden starten.

De verkoop- en verhuurprijzen zijn op dit moment nog niet bekend.

De bouwtijd verschilt per woning. In de aanneemovereenkomst wordt het aantal werkbare werkdagen genoemd. De bouwtijd voor een appartement is in de meeste gevallen langer dan voor een grondgebonden woning.

Het afwerkingsniveau is per woningtype verschillend. Standaard wordt er geen keuken geleverd in de woning. De badkamer en het toilet zijn volledig afgewerkt met tegels en sanitair. 

Alle informatie die beschikbaar is, plaatsen wij op deze website. Meld je aan voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte gebracht te worden van de laatste ontwikkelingen. De makelaar van het project is Peter van den Top: 0318-51 61 55.

Weideveen - footer image

Verkoop gestart

Heb je interesse in een van de gezinswoningen?
Schrijf je nu in of bel Peter van den Top makelaardij 0318 516 155

inschrijven