image
Weideveen background image

veelgestelde vragen

In Veenendaal-oost op deelplan de Veenderij.

Er komen 26 koopwoningen (eengezinswoningen en appartementen).

De verkoop start net na de zomer van 2021. Wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief, blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de start verkoop.

Zodra er 70% van de woningen is verkocht, kan de start bouw afgekondigd worden. De bouw zal dan binnen 6 maanden starten.

De prijzen van de woningen zijn op dit moment nog niet bekend.

De bouwtijd verschilt per woning. In de aanneemovereenkomst wordt het aantal werkbare werkdagen genoemd. De bouwtijd voor een appartement is in de meeste gevallen langer dan voor een grondgebonden woning.

Het afwerkingsniveau is per woningtype verschillend. Standaard wordt er geen keuken geleverd in de woning. De badkamer en het toilet zijn volledig afgewerkt met tegels en sanitair. 

Alle informatie die beschikbaar is, plaatsen wij op deze website. Meld je aan voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte gebracht te worden van de laatste ontwikkelingen. De makelaar van het project is Peter van den Top: 0318-51 61 55.

Weideveen - footer image

Blijf op de hoogte

Interesse in wonen aan de zuidrand van Veenderij in Veenendaal-oost? Meld je dan aan voor deelplan Weideveen, met 18 appartementen, 7 vrijstaande woningen en 4 twee-onder-één-kapwoningen. De verkoop start net na de zomer van 2021.

meld je aan